Thursday, January 5, 2012

Welcome 2012 !

Assalamualaikum :)


Hey ya , people , readers , and friends ! pheeuww , mesti ramai ingat tuan blog ni dah innalillah kan , haha , sedihhh , lame benau tak update nye , walaupun aku tau tak de lah ramai sangat nak baca or stalk blog aku , tapi aku tetap nak perasan jugak , huwa huwa huwa ! even tak update pon , ade jugak due tige ketul orang nak follow kan , hikhikhik , malu mak ;)


Okey , seperti pengetahuan semua orang , kita dah pon menganjak ke tahun 2012 , wow , tak sangka tahun ni dah nak masuk 19 kan ? tak lame dah nak meninggalkan alam belasan tahun ! tak ku sangka tak ku duga sugguh , :D nanti bila tahun 2013 , orang tanye umur dah berapa , oh my ! aku kene jawab dah twenty already ! uhuks , padahal muke babyface je lagi , LOL.


okay , 1.1.2012 , adalah tarikh keramat , kerana aku dengan qhairul sambut anniversary yang ke setahun , :) ade happy , ade sedih , happy sebab aku masih lagi dengan dia , sedih sebab emm tak nak lah cite yang sedih :) nak happy happy je , hihi :D


cuti new year hari tu Kelantan tak cuti pown , so aku masih lagi ade kelas macam biasa , huh , empat kelas straight ! imagine it @_@


Walaupun hadiah anniversary tak dapat lagi , (hihi) tapi aku bahagia sebab dapat  ni !







Oh sory , gambar tak berapa clear , tggu aku beli DSLR dulu , hikhikhik !



Till then , mungkin aku jarang jarang jarang sangat dapat update , so , dont miss me badly ! *_*


LOVE YOU ALL ! AMY :)

2 comments:

AShahira AShikin said...

waaaa untungla dpat teddy besar :D

Mizz Eyza said...

haa~ dah jarang update! nak miss u badly jugak ! =( hehe