Friday, November 25, 2011

It's Been So Long :')

Assalamualaikum :)



hye peoples , hye readers , hye stalkers , and hye everybody , apa khabar semua ? hope semua sentiasa berada dalam kerehaannya :)




Aku di Temerloh sekarang , lama benar rasenye tak apdet you , rindu belog sungguh sungguh , Kelantan dah banjir hampir keseluruhan , aku homesick , sebab tu aku balik , saje menghabiskan masa dalam train , oh FYI , ni first time aku balik Pahang naik train.It's suckkk ! taubat tak nak naik dah wei , seksa gile.



Okay tu je nak cakap , senanye banyak nak cerita , macam macam terjadi otw balik ke Pahang , semuanya tak diduga , pape pon , thank god , sebab selamat sampai umah :)





p/s : aku lupe bawak charger balik :(


 

2 comments:

♥ MRS ZACKS ♥ said...

knpe dear ? ce cite ce cite =)

♥ Amy Amir ♥ said...

yaww , kak z akhirnye dtg , ehek akan dicerita :D